Hi-Fi svět

Web převážně vážně nejen o zesilovačích a počítačích.

L

Nejnovější

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 
 

Úvod

Před nedávnem jsem vytvořil Zrcadlo českého a slovenského internetu, které by mělo sloužit k zobrazení různých situací na našem internetu.

 

Zrcadlení

 

1.       Jako jeden z prvních úlovků uvízl v zrcadle Zosilovač made in Kotisa. Zde jsou ukázány praktiky některých identit, jak se vypořádají s jim neoblíbeným tématem či konkurencí. Pro mnohé je má přítomnost noční můrou.

 

2.       Bez povšimnutí nezůstala ani Citlivost zesilovače, která se příliš od předchozího tématu neliší. Osobně každý může sám posoudit.

 

3.       Jako třetí se zazrcadlil příspěvek na Elektro bastlírně příspěvek o kmitajícím zesilovači. Scénář je však vždy podobný, proto Zakmitany zosilnovač v souvislostech. Zde je však poukázáno na mnohé souvislosti a praktiky využívané stále stejnými jedinci.

 

4.       Dále zde patří Tranzistorový zvuk a Wkipedie. Tento text je sice zařazen k Tranzistorovému zvuku, ale má všechny náležitosti aby se vzrcadlil v zrcadle českého a slovenského internetu a doplnil obraz o některých aktérech z jiných zrcadlení.

 

 

 

 

 

L

Nejnovější

Copyright © 2024 Hi-FI svět. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

B

Hi-Fi svět - ISSN 1803-733X

Stránky vydává Bohumil Federmann, Kunovice 7, 75644 Loučka, Česká republika, federmann@seznam.cz